Att starta en nagelsalong

När man startar ett företag, vare sig det är en nagelsalong eller något annat, är det mycket man ska fundera på och ta hänsyn till innan företaget står färdigt som just ett företag. Det är roliga saker som att öva upp sig så att man blir duktig och hitta på ett namn åt salongen, men även andra saker som kanske inte låter så roliga behöver göras.

 

Din nagelsalong är ett företag

En nagelsalong är ett företag. Detta innebär att du innan du registrerar den som företag måste välja företagsform. Ska det vara ett kommanditbolag, handelsbolag, aktiebolag eller en enskild firma? Skillnaden mellan alla dessa finns på Bolagsverkets hemsida. Den billigaste och enkla formen är enskild firma och de flesta nagelsalonger står inom den här kategorin. När du bestämt dig måste du registrera din nagelsalong för att få kalla den för ett företag. Detta kan du göra hos Skatteverket och Bolagsverket. Information om registrering och andra saker som har med företagsstartande att göra finns på deras hemsidor.

 

Att marknadsföra din nagelsalong

Det är viktigt med reklam för att nå ut till dina kunder. Gör upp en marknadsföringsplan där du beskriver vad du erbjuder, till vilket pris, vilka du riktar dig till och så vidare.

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/zbench/sidebar.php on line 4