Att erbjuda

Vad kan du erbjuda kunderna när du har en egen nagelsalong? Det finns massor av olika behandlingar och prydnader att ta till för att få dina kunders naglar snygga. Här är några exempel på vad du kan ge dina kunder på din nagelsalong.

 

Förlängningar och förstärkningar

En sak du kan ge dina kunder på din nagelsalong är en nagelförlängning. Nagelförlängningar är bra för personer, oftast kvinnor, som har svårväxta naglar och vill ha dem lite mer i normallängd. Dessutom kan naglar som är korta och ovårdade ge negativt intryck på andra människor. En annan tjänst du kan erbjuda kunder på din nagelsalong är nagelförstärkningar. Förstärkningar sker genom att man lägger en genomskinlig typ av nagellack på nageln.

 

Manikyr

Manikyrer är vanliga på en nagelsalong. Manikyr innebär att händerna och naglarna får en skönhetsbehandling. Naglarna filas, formas och dekoreras av nagellack. Händerna kan få mjukgörande lotion som ger en skön känsla. Detta finns även för fötterna och kallas då pedikyr. Fransk manikyr är vanligt och betyder att man sätter nagellack på nageln och målar spetsen vit.

 

Nageldekorationer

På en nagelsalong kan du även ge kunderna snygga nageldekorationer. Det finns otroligt många olika nagellack att använda sig av för att både ge färg och måla mönster med.

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/zbench/sidebar.php on line 4