Hängmappslåda – ett enkelt system

hängmappslådaEn hängmappslåda är ett enkelt system för att hålla papper och blanketter i ordning. Du kan samla ihop de specifika ämnena i en egen hängmappslåda. Tack vare det enkla sättet att märka en hängmappslåda så kan du enkelt hålla koll på vad som är i vilken låda. De lådor som är gjorda i wellpapp går att skriva direkt på med en tjock penna, andra lådor med laminerad yta har en etikettplats där du kan skriva vad lådan innehåller. Inne i en hängmappslåda den så kan du fortsatt kategorisera med flikar och färger av olika slag. De lådor som har laminerad yta anses oftast snyggare än lådorna gjorda i wellpapp eftersom de med laminerad yta helt enkelt är stilrenare. De kan också vara hållbarare då en hängmappslåda med laminerad yta har metallförstärkningar i kanterna för bra hållbarhet. Om en hängmappslåda i wellpapp utsätts för fuktighet kan hållbarheten i helhet försämras, en hängmappslåda med laminerad yta står emot fukt bättre. Fördelen med lådorna som är gjorda i wellpapp är att de är billigare. I vilket fall så är syftet med lådorna detsamma ovasett vilket material de är gjorda i, och de är ingen som helst skillnad på fuktionen.

Leave a Comment

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/zbench/sidebar.php on line 4