Allmänt om sexleksaker

sexleksakerSexleksaker är ett verktyg som används för att uppnå erotisk njutning. Sexleksaker kommer i många olika former, färger och storlekar. Utbudet av sexleksaker är betydligt större för kvinnor än för män, och några av de vanligaste, och även klassiker, för kvinnor är dildon och vibratorn. Sen finns det lite mer komplexa sexleksaker som väljer att stimulera specifika områden såsom g-punktsstimulator och klitorisstimulator. För männens del är utbudet lite mindre, men de absolut vanligaste och populäraste är en uppblåsbar sexdocka och penisringar. En penisring används vid samlag och är till för att försvåra sin orgasm, och det gör även orgasmen mer utdragen och tilltalande.

Det finns även en väldigt omtyckt, och omtalad, manlig sexleksak vid namn ”fleshlight”, eller ”lösvagina”, som har målet att skapa en syntetisk vagina för maximal njutning, men den har sitt pris.
Hemmagjorda sexleksaker

Om man känner sig obekväm med att gå och köpa en sexleksak, vilket man absolut inte borde göra då det är vanligare än vad man tror att ha sexleksaker i hemmet i dagens samhälle, kan man även göra egna sexleksaker av saker i hemmet som fungerar minst lika bra. För kvinnor är det absolut enklaste är att trä en kondom över en gurka, banan eller dylikt.

Leave a Comment

Parse error: syntax error, unexpected T_ENDIF in /home/www/xale/wp-content/themes/zbench/sidebar.php on line 4